Neteja de pisos i cases particulars per hores a Barcelona i Alt Penedès

A Sparkling som especialistes a brindar el millor servei de neteja de domicilis per hores: serveis setmanals i quinzenals així com neteges puntuals més exhaustives.

T’ofereix un equip professional i de confiança per realitzar la neteja de cases i pisos: neteja general, superficial o integral, neteja de finestres i serveis de planxa.

Comptem amb experimentats operaris que, a més de fer les seves tasques de forma òptima i eficient, ofereixen un tracte amable amb el client, aconseguint aquesta relació de confiança necessària per a qualsevol servei de neteja de la llar.

Durant el nostre procés de selecció de personal, tenim en compte valors socials com el respecte, la responsabilitat i discreció. Busquem, a més d’una persona treballadora i motivada, una actitud alegre que generi confiança al particular. Al cap i a la fi, estem entrant a casa teva, un espai íntim que ha de ser cuidat i respectat.

Volem començar a formar part del teu dia a dia de la millor forma que sabem: solucions adaptades a tu i el teu estil de vida. T’ajudem a fer que part del teu temps lliure el dediquis a tu i els teus, oblidant-te per complet les tasques de la llar.

Serveis relacionats amb la neteja de la llar

Vidres

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Escales

Limpieza de hoteles y alojamientos turísticos en Barcelona

A. turistics

Empresa de neteja de la llar a Barcelona, sol·licita pressupost amb nosaltres

Tu tries el temps i la freqüència: setmanal, quinzenal, mensual o puntual.

La neteja per hores a cases particulars acostuma a ser molt personal, sempre ens agrada conèixer les preferències del client per oferir un servei més personalitzat i adaptat a les seves exigències.

És important ser conscients del temps necessari per a la realització completa de totes les tasques domèstiques, amb el que podem ajudar-te a determinar quantes hores són necessàries abans de contractar la neteja de la llar.

Si necessites una persona setmanal o quinzenal, ens adaptarem als teus horaris de preferència. Convé que ens contactis amb prou antelació per poder adequar-nos al màxim a les teves exigències. Truca’ns o escriu-nos i t’informarem de tot el procés de contractació.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari