Sol·licita pressupost per la neteja del pàrquing de la teva comunitat

Es tracta d’una zona de pas cap a l’edifici principal i d’escassa ventilació, en la qual s’acumulen gasos tòxics i residus grassos. Per aquest motiu, es recomana una neteja regular de les zones (cada 6 mesos o anualment). Per a una correcta neteja del pàrquing i de cada plaça, serà necessari l’extracció de tots els vehicles. No dubtis a contractar la neteja de garatge de la teva comunitat conjuntament amb la neteja de l’escala.

Serveis relacionats amb la neteja d´aparcaments o garatges

Façanes

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Escales

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Industria

Neteja d´aparcaments a Barcelona, Sant Sadurni d´Anoia i Alt Penedès

Pots sol·licitar un pressupost per la neteja de la teva escala i comunitat de veïns de forma setmanal o quinzenal, a més de la neteja del garatge (anual o semestral), o bé sol·licitat una neteja puntual del pàrquing. Una neteja de manteniment del garatge sempre serà més econòmica que una neteja puntual la qual no es fa un seguiment regular per part de la nostra empresa. A Sparkling sempre recomanem contractar la neteja de manteniment del garatge per conservar l’espai en bon estat.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari