Sol·licita pressupost per la neteja de la teva oficina o local

Contractar els serveis d’una empresa de neteja d’oficines és la millor opció per oblidar-te d’aquesta tasca i centrar-te en el teu negoci.

La neteja d’oficines i locals comercials ha de ser d’un manteniment regular, per tant, contractar un manteniment setmanal de les zones comunes (taules de feina, ordinadors, lavabos, etc.) és l’opció recomanable perquè es tracta d’una zona de trànsit constant, de persones que treballen, clients, proveïdors.

Tots els productes que utilitzem per netejar i desinfectar aquesta mena d’espais estan homologats i certificats segons la normativa vigent, essent elaborats sota un exhaustiu control de qualitat.

No dubtis a posar-te en contacte amb els nostres equips per oferir-te la millor oferta adaptada a les necessitats. Des de la neteja d’un manteniment general d’oficines fins a neteges esporàdiques més especials com neteges d’alçada, neteges de sistemes de ventilació, tractaments especials, etc.

Serveis relacionats amb la neteja d´oficines i locals

Vidres

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Façanes

Industria

Limpieza de hoteles y alojamientos turísticos en Barcelona

A. turistics

Empresa de neteja d’ oficines i locals comercials a Barcelona, Sant Sadurní d’ Anoia i Alt Penedès

Els serveis de neteja d’oficines i locals poden incloure la neteja diària de les zones comunes, com vestíbuls, passadissos, sales d’espera, lavabos i cuines, així com la neteja de zones de treball individual, com escriptoris, taules, cadires, etc. De forma puntual, també podem incloure la neteja de finestres, parets i sostres. Com empresa de neteja d’oficines a Barcelona, personalitzem el servei per satisfer les necessitats específiques de cada centre en particular.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari