Interioristes professionals a la provincia de Barcelona

A Sparkling Facility Services podem planificar el teu projecte d´interiorisme i executar la reforma en conjunt amb la nostra empresa constructora, o bé, si ho desitges, crear només el projecte perquè ho executi el professional que hagis escollit per la direcció de l’obra.Treballem amb les millors marques per oferir-te el resultat desitjat, ja sigui per la teva propia llar o per renovar i acondicionar una vivenda que desitgis posar a la venda o en lloguer mitjançant la tècnica Home Staging, una posta en escena de la teva vivenda a la que aconseguim crear un ambient acollidor sense necessitat de realitzar una gran inversió a la reforma, atraient així les visites de potencials compradors o llogaters.

Serveis relacionats de l’ estudi d’ interiorisme

Home staging

Rehabilitació d’ edificis

Reforma de pisos

Reforma de cuines

Reforma de banys

Especialistes en disseny d’ interiors. Demana pressupost als nostres interioristes.

La nostra interiorista s’encarregarà de crear un projecte personalitzat i adaptat a l’espai, estil de vida i necessitats dels convivents. Tindrem molt en compte els teus gustos i preferències, guiant-te i aconsellant-te al llarg de tot el procés, sobre les millors opcions en cada espai. Som una empresa de reformes i disseny d’interiors que duu a terme tant projectes integrals com parcials. Ens adaptem al pressupost que tinguis pensat per a la teva llar, oferint-te les millors solucions constructives i d’interior, amb la millor qualitat-preu en materials i acabats. En els nostres projectes d’interiorisme busquem l’harmonia dels espais, fer-los més funcionals i acollidors mitjançant petites o grans modificacions en les seves estancies. La nostra interiorista es posarà en contacte amb un dia per fer una primera visita a l’habitatge i prendre mesuraments dels espais. En el cas que ja disposis d’un plànol del teu habitatge, podràs enviar-li per email per agilitzar el procés. Crearem els plànols en planta, alçats i seccions de l’ habitatge pertinents per visualitzar i entendre una nova distribució si fos necessària, així com per situar el mobiliari, fusteries, estudi lumínic, etc. Ajuntament amb el projecte d’interiorisme podem presentar el projecte de construcció o reforma, també realitzat pel nostre equip expert amb més de 40 anys d’experiència en el sector. Contacta amb la nostra interiorista, concerta una visita o envia’ns els teus plànols per a una primera valoració i pressupost.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari