Home Stagers professionals a Barcelona

El terme anglosaxó Home Staging significa, literalment, una posada en escena de la teva llar amb l’objectiu de captar l’atenció de potencials compradors o llogaters. Es tracta doncs d’un servei de millora de l’espai interior d’un habitatge, basat en una tècnica de màrqueting, adreçat a aquells propietaris que desitgin posar un immoble a la venda o de lloguer i vulguin augmentar-ne el valor mitjançant una petita reforma i/o millora en el mobiliari, estilisme i/o decoració Mitjançant aquesta tècnica, aconseguim atraure un major nombre de visites a l’immoble, aconseguint que aquest es llogui o es vengui amb més rapidesa en destacar per sobre d’altres anuncis menys atractius.

¿Que fa un interiorista?

Un interiorista s’ encarrega de realitzar modificacions en l’ espai d’ un habitatge o local, buscant l’ harmonia dels espais i la seva funcionalitat. Un interiorista coneix quins paraments pot enderrocar i quin tipus de modificacions realitzar ja que s’estudien molt bé les propietats de l’immoble, les seves instal·lacions i les diferents possibilitats que té per ser millorat de manera integral.

Dissenya els espais a consciència, dissenya mobiliari a mida per al fuster, estudia la il·luminació general dels espais per crear diferents ambients i sempre hi ha darrere un per què i un per a què.

¿Que fà un Home Stager?

En canvi, un Home Stager professional s’encarrega de ressaltar la pròpia bellesa de l’espai actual simplement eliminant soroll visual, afegint elements decoratius i tal vegada si cal realitzant petites modificacions en l’espai (tirar algún envà, millorar algun punt de llum, canviar mobiliari que no sigui fix o restaurar-lo, aplicació de pintura per crear més sensació d’amplitud o lluminositat, etc.)

En definitiva, interiorisme és tot allò que, si li donéssim la volta a la teva llar, no es cauria. Tota la resta és estilisme i decoració. I, en aquest cas, Home Staging és un conjunt de tècniques que abasten majoritàriament l’estilisme, el moblament i la decoració, aplicades de manera estratègica per aconseguir la prompta venda o lloguer d’un immoble.

Serveis relacionats al Home Staging

Interiorisme

Rehabilitació d´edificis

Reforma de pisos

Reforma de cuines

Reforma de banys

Preus i tarifes de home staging a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia, Garraf i Alt Penedès

El nostre equip d’interioristes també està disposat a oferir-te el servei de Home Staging a Barcelona i també de manera online sempre que puguis facilitarnos el plànol de l’habitatge i fotografies del seu estat actual. Contacta’ns sense compromís per saber més sobre aquest servei.

El preu del Home Staging acostuma a variar d’un projecte a un altre depenent de si es considera l’opció de realitzar alguna petita reforma. Podem facilitar-te únicament el projecte amb els plànols i enllaços de compra del mobiliari i elements decoratius perquè compris tu mateix o podem oferir-te el servei de compra, subministrament i muntatge.

Les nostres tarifes varíen depenent de la teva elecció. De la mateixa manera, si necessites realitzar una reforma parcial, també pots demanar-nos pressupost per incloure-ho al pressupost en el qual podràs trobar algun plànol, infografíes i moodboards per facilitar la comprenssió de l’espai.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari