Empresa de neteja i reformes a Barcelona i Alt Penedès

Serveis de construcció

Entrar

Serveis de neteja

Entrar

Sparkling Facility Services

Reformes, interiorisme i neteja a Barcelona

A Sparkling Facility Services oferim una àmplia varietat de serveis per a particulars, empreses, d’indústries i comunitats de veïns, dins dels nostres dos sectors d’activitat: Neteges professionals i construcció d’habitatges i edificis a la província de Barcelona.:

  • Neteges professionals
  • Construcció i reforma d´habitatges i edificis

Tracte professional i de qualitat

Durant tot el procés de contractació del servei i execució de les tasques, preval el nostre tracte proper, professional i qualitat dels serveis i dels acabats. Atenem les teves necessitats oferint les millors solucions adaptades a tu. Mitjançant una trucada, xat de Whatsapp o e-mail, gestionem el teu cas el més ràpid possible.

Un gran equip de treball

Operaris qualificats tant en neteja especialitzada com en tasques generals de neteja, així com obrers amb més de 40 anys d’experiència en construcció i reformes. També treballem en col·laboració amb altres gremis del sector amb una llarga trajectòria, amb els que ja formem un equip cohesionat que es coordina sota la nostra direcció. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, tractarem el teu cas particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari