Empresa profesional de poliment i abrillantats de terres

El procés d’abrillantament de terra generalment comença amb la neteja del terra per eliminar la brutícia, la pols i altres residus. Després s’utilitza una màquina abrillantadora amb un disc giratori per polir la superfície del terra i eliminar rascades, taques i altres imperfeccions.

Després de polir el terra, s’ aplica una capa de cera o segellador per protegir la superfície i mantenir la brillantor durant més temps. El tipus de cera o segellador utilitzat dependrà del tipus de sòl que s’ està abrillantant.

És important tenir present que l’abrillantament de terres no és un procés adequat per a tota mena de superfícies. Alguns terres, com la fusta, poden danyar-se si s’utilitzen productes químics agressius o màquines abrillantadores. Per tant, aplicarem una tècnica diferent en cada cas, tenint present el terra:

  • Tractaments amb productes específics per eliminar taques i incrustacions del terra, tenint present la porositat del material i el grau d’humitat.
  • Acordillament de parquet per reparar possibles desperfectes, cops i rascades, i el posterior vernís per retornar la brillantor (recomanable fer-ho cada 8 anys).
  • Poliment i abrillantament de superfícies: amb el pas del temps, els terres de marbre i terris van perdent brillantor a causa del trànsit diari de persones. El manteniment d’aquest tipus de terres, tot i que es tracta d’una material força resistent, ha de tenir un manteniment per lluir sempre brillant i bonic. Gràcies a la nostra maquinària especialitzada, podem recuperar la brillantor perduda, ja que aconseguim una superfície més uniforme, eliminant el desgast produït pel pas dels anys.
  • Neteja de terres de grans superfícies amb màquina escombradora i fregadora. Aquesta classe de neteja de terres está destinada a instal·lacions amb grans superfícies, com naus industrials o grans oficines. El resultat és millor que l’ús de la tècnica manual doncs la fricció contra la superfície major. Tanmateix, resulta més ràpid i més còmode pels operaris de neteja en tractar-se de grans extensions.

Serveis relacionats amb la neteja i abrillantat de terres

Oficines

Escales

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Aparcaments

Industria

Sol·licita pressupost per a la neteja i abrillantament de tota classe de terres a Barcelona, Anoia i Alt Penedès

Abans d’actuar per tu mateix per eliminar la taca del terra, sense conèixer la porositat del material ni components d’un determinat producte de neteja, posa’t en contacte amb nosaltres i t’aconsellem sobre quina és la millor opció en cada cas. Moltes vegades, al veure en terra brut, volem actuar ràpid i fem un ús de productes que no són els més adients per la superfície i inclús podem acabar de danyar més. És crucial que el primer diagnòstic el faci una empresa especialitzada en tractament de terres com Sparkling, ja que coneixem els materials constructius de primera mà, així com els productes i maquinària de neteja adient per cada aplicació. Has detectat taques complicades d’eliminar i necessites ajuda d’un professional? El teu terra ha perdut la brillantor que tenia? A Sparkling t’ajudem a escollir el millor tractament pel teu terra. Preu per m2, sota pressupost (prèvia visita per valorar les tasques a realitzar i el nivell d’humitat de la superfície). No dubtis a consultar-nos i demanar el teu pressupost sense compromís.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari