Pensant a reformar el teu pis a Barcelona? Contacta amb nosaltres

En la majoria de reformes de pisos utilitzem materials i acabats atemporals, relaxats i càlids. La nostra prioritat és que tinguin propietats resistents per contribuir que el pas dels anys no es vegin reflectits en l’habitatge i llueixin actuals i en bon estat el major d’anys possibles.
Treballem amb materials constructius de qualitat mitjana-alta, tot i que sempre estem oberts a adaptar nos a totes les butxaques, sempre valorant el conjunt de reformes integrals amb el client, invertint més pressupost en el qual considerem ha de tenir major qualitat per perdurar en el temps.

La nostra empresa constructora s’ha consolidat amb el temps, arran de treballar amb diferents equips i gremis del sector. Gaudim de personal d’obra en plantilla, així com subcontractem alguns treballadors més especialitzats.
T’oferim serveis de construcció juntament amb la direcció d’obra, el que farà que el projecte de reforma tiri endavant complint adequadament amb els timings inicialment proposats. Sabem que sempre poden existir entrebancs a les obres i reformes de pisos, però amb una adequada direcció d’obra que dirigeixi els treballadors i gremis a les visites, aquest risc es redueix considerablement.

Serveis relacionats amb la reforma de pisos

Home staging

Rehabilitació d´edificis

Interiorisme

Reforma de cuines

Reforma de cambres de bany

Sol·licita assessorament i preu per la reforma del teu pis

Els preus de la reforma integral d’un pis poden variar considerablement depenent de la qualitat dels materials i acabats escollits per dur a terme el projecte. També dependrà de si la reforma és totalment integral o si, per exemple, es decideix restaurar la fusteria en lloc de canviar-la. Contacta amb nosaltres sense compromís si estàs buscant reformar el teu pis a Barcelona.

Igualment, variarà molt el preu de la reforma en cas de renovar la instal·lació elèctrica, aïllar les parets de l’habitatge, etc. Per això recomanem visitar in situ per poder valorar millor les opcions en cada cas i aconsellar al client sobre què és més viable i lògic invertir el seu pressupost, atenent tots els factors que envolten el seu habitatge.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari