Sol·licita pressupost i rep el millor preu per a la teva reforma del bany

Ens adaptem a l’espai del qual partim, així com si és possible tirar parets, podrem oferir l’opció d’ampliar l’espai per crear un lavabo més ampli. Si disposes d’un espai reduït i, per diferents factors, no és convenient o no es poden abatre parets, no et preocupis, les reformes de lavabos petits també són la nostra especialitat. Ja que hem de tenir present que estem més limitats a l’hora d’ubicar les peces sanitàries, donem especial importància al disseny de terres i parets (renovar sòcols, aplicació de paper pintat, etc.) per aportar un atractiu a un espai especialment reduït. Gràcies a la nostra experiència en materials constructius i sempre de la mà del nostre equip de disseny, ha sigut possible reformar lavabos amb resultats increïbles independentment del pressupost que disposi el client.

Serveis relacionats a la reforma de cambres de bany

Home staging

Rehabilitació d´edificis

Reforma de pisos

Reforma de cuines

Interiorisme

Empresa professional de reformes de lavabos a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Una reforma parcial del teu habitatge pot abastar la reforma d’una o dues estances com la cuina, la reforma d’un lavabo, el canvi de terra, etc. Molts clients opten per realitzar canvis parcials del seu habitatge, sigui per falta de pressupost sigui per no poder traslladar-se a un altre lloc durant els mesos que dura una reforma integral. En aquests casos, opten per canviar l’aspecte d’una sola estança a la vegada, com la reforma del lavabo, també és possible. I, et diré, que donar-li un aire actual al teu lavabo sense obres, també. Podem fàcilment reformar un lavabo sense treure sòcols, mitjançant l’aplicació de pintura especial a la mateixa ceràmica, així com canviar un moble del lavabo que llueix antiquat i desitges tenir un lavabo en tendència.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari