Demana pressupost i rep el millor preu per a la reforma de la teva cuina

Per reformar una cuina s’ha de tenir present sempre l’espai real que partim. Per exemple, per la reforma d’una cuina petita sempre hem de tenir present l’espai d’emmagatzematge essencial a l’hora de dissenyar el mobiliari a mesura, així com pensar en les zones de trànsit de persones i zones de feina perquè resulti una cuina còmoda i funcional pel dia a dia. També hem de tenir en compte la combinació òptima de les fonts de llum natural i artificial, creant diferents ambients diferents a cada moment del dia. Això ho aconseguim estudiant bé l’espai i creant un projecte adaptat a les teves necessitats i del teu habitatge.

Serveis relacionats amb la reforma de cuines

Home staging

Interiorisme

Rehabilitació d´edificis

Reforma de pisos

Reforma de cambres de bany

Reformes integrals de cuines a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Pots optar per una reforma parcial o bé per una reforma integral de la teva cuina. Depenent de cada cas, el nostre equip de disseny valorarà la viabilitat de les diferents opcions i que sempre sigui factible, ajustarem el preu de la reforma de la cuina al pressupost final del client. A més d’encarregar-nos del disseny a mesura del mobiliari de la cuina, podem també subministrar i instal·lar els electrodomèstics necessaris.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari