Sol·licita pressupost per a la neteja d’escales i el portal de la teva comunitat

És important mantenir la higiene i neteja d’escales setmanalment donat que es tracta d’un lloc de pas i trànsit continu de persones, per tant, la pols i brutícia s’acumulen fàcilment. Tanmateix, hem d’utilitzar productes desinfectant a totes les superfícies de contacte com manetes, baranes, botons i interruptors. Les empreses de neteja de portals com Sparkling, ens encarreguem d’aquesta tasca sense necessitat que cap veí es preocupi, evitant així qualsevol conflicte veïnal, facilitant el benestar de tota la comunitat.

Serveis relacionats amb la neteja d’escales comunitàries

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Façanes

Vidres

Aparcaments

Limpieza del hogar en Barcelona

Llar

Neteja de portals i escales a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Aposta per la seguretat i la higiene del teu entorn deixant en mans de professionals la neteja d’escales a Barcelona. Contacta amb nosaltres i demana assessorament i pressupost. El nostre equip de gestió de projectes es posarà en contacte amb la major brevetat possible.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari