Contracta els teus serveis de neteja amb Sparkling

Ens adaptem a les exigències dels nous temps per millorar cada dia els nostres serveis, informant-nos de noves tendències en neteja, novetats en productes i maquinària, així com en la formació dels nostres empleats de neteja, obra i reformes, encarregats de supervisió i administració. Conscients que el nostre major actiu és el nostre equip humà, seleccionem únicament a empleats amb les qualitats que formen l’essència de Sparkling: persones properes al client, que transmeten confiança i ofereixen un servei de qualitat. Des de les nostres oficines, gestionem tots els serveis de neteja i coordinem el nostre personal perquè la prestació sigui satisfactòria. Responem ràpidament davant possibles incidències dels nostres clients i gestionem amb èxit els serveis de substitució en cas de baixes laborals o malalties.

Vidres

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Escales

Façanes

Aparcaments

Limpieza de fin de obra en Barcelona

Finals d´obra

Industria

Oficines

Col·legis

Limpieza del hogar en Barcelona

Llar

Limpieza de hoteles y alojamientos turísticos en Barcelona

A. Turistics

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Descobreix els nostres serveis de neteja a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

La higiene és una gran part de la imatge que projecte qualsevol empresa o particular cap al seu públic o cap a les persones del seu voltant. És per això, un aspecte que hem de cuidar regularment per mantenir la seguretat i confiança de les persones que envolten l’entitat (veïns, empleats, clients, etc.) Descobreix tots els serveis de neteja amb els que Sparkling pot ajudar-te.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari