Sol·licita assessorament i pressupost pel projecte de reforma del teu edifici

Dins dels nostres serveis de construcció, oferim la reforma d’edificis i rehabilitació de façanes, així com el manteniment general d’edificis i comunitats de propietaris. Treballem amb grans professionals del sector amb anys d’experiència i trajectòria professional amb els quals ja formem un equip cohesionat que ens permet ser més eficients i oferir un òptim resultat en les feines. Si necessites assessorament sobre la reforma d’edificis, pots trucar-nos sense compromís. Podem oferir-te diversos serveis de construcció, així com projectes integrals de reforma:

  • Treballs de construcció
  • Fusteria interior i pintura
  • Fusteria exterior
  • Impermeabilitzacions
  • Rehabilitació de façanes i cobertes
  • Instal·lacions (fontaneria i lampisteria)
  • Tractaments de terra
  • Reparació i manteniment de patis de llum, claraboies i terrats
  • Altres reparacions generals

Serveis relacionats amb la rehabilitació d´edificis

Home Staging

Interiorisme

Reforma de cuines

Reforma de pisos

Reforma de banys

Empresa de reformes d’edificis a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Gaudim d’un equip tècnic qualificat per la correcta execució de qualsevol projecte de rehabilitació i reforma d’edificis, tant façanes com cobertes, així com el nostre personal administratiu per la tramitació de llicències necessàries per a l’obra.
La nostra prioritat és que l’estructura que envolta l’habitatge sigui un lloc segur, adaptat i correctament condicionat i aïllat per resistir el pas dels anys.
Analitzem minuciosament les necessitats de l’edifici i les possibles deficiències i afeccions actuals o futures per avançar-nos als esdeveniments i trobar la millor solució als problemes que puguin sorgir amb el pas del temps.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari