Empresa de neteja d’edificis i comunitats a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Vestíbuls, terrats o jardins interiors, finestres i vidres, miralls, zones altes o de difícil accés, superfícies de contacte, escales i aparcaments comunitaris. Si vens del sector immobiliari i estàs buscant una empresa de neteja de comunitats de Barcelona, amb tracte proper i de total confiança, que ofereixi solucions integrals als possibles problemes que puguin sorgir en un edifici residencial, no dubtis a contactar per poder fer-te arribar la millor oferta. Ens diferenciem de les grans empreses de neteja per oferir una resposta ràpida a la vegada que eficient a l’hora de solucionar qualsevol contratemps.

Serveis relacionats amb la neteja de comunitats

Façanes

Escales

Aparcaments

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Limpieza del hogar en Barcelona

Llar

Sol·licita pressupost de neteja en el teu edifici o comunitat

Fem una primera visita presencial per valorar els treballs de neteja del seu edifici i la freqüència dels mateixos segons la nostra experiència i criteri professional, adaptant-nos a les necessitats de tota la comunitat de veïns. A més, tu tries com i quan: setmanalment, de forma quinzenal o de forma esporàdica (neteja més exhaustiva, neteja de fi d’obra, neteja específica, abrillantament de terra, etc.). Sol·licita pressupost sense compromís. Confia en una empresa solvent, amb més de 10 anys d’experiència en la neteja de comunitats de veïns.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari