Empresa de neteja industrial per empreses, fàbriques, naus i cuines

Treballem amb diferents tipus d’indústries (alimentària, tèxtil, automobilística viticultura, restauració, etc.) i cadascuna d’elles requereix unes necessitats diferents, però amb un objectiu comú: garantir la higiene de les seves instal·lacions, preservar la salut dels treballadors i clients; i protegir els productes que es creen o emmagatzemen. És important que una empresa compleixi amb certs estàndards d’higiene i neteja per evitar exposar a riscs innecessaris a les persones que rodegen l’entitat, els quals inclús podrien arribar a contraure malalties o accidents laborals. Molts dels clients de Sparkling són indústries vitivinícoles a Sant Sadurní d’Anoia, amb requisits i necessitats de neteja molt especifiques. A Sparkling ens encarreguem de realitzar tot classe de neteges industrials fent ús de productes, utensilis i maquinària adequats a cada cas particular.

Realitzem diferents tipus de neteges industrials a Barcelona:

  • Neteja amb màquina d’injecció d’escuma: ideal per netejar dipòsits d’alumini o d’acer inoxidable de les bodegues.
  • Poliment i abrillantament de terres i superfícies.
  • Neteja industrial de manteniment: maquinària i cadena de producció, zones d’emmagatzematge, neveres, zones de càrrega i descarrega, etc.
  • Neteja en profunditat per fàbriques (sostres, parets, conductes de ventilació, canonades, arquetes, etc.).
  • Neteja final d’obra.
  • Neteja d’exteriors o neteja de façanes amb hidronetejadora.
  • Neteja de sistemes de ventilació.
  • Neteja de cuines industrials.

Serveis relacionats amb la neteja industrial

Façanes

Oficines

Limpieza de fin de obra en Barcelona

Finals d´obra

Aparcaments

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Demana pressupost de neteja industrial a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

El gran avantatge de contractar els nostres serveis de neteja a una empresa és, en cas d’inspecció de sanitat, podràs estar tranquil, ja que serà la nostra responsabilitat mantenir les teves instal·lacions en perfectes condicions d’higiene per poder complir la normativa que dictamina cada sector d’activitat.Si penses a certificar la teva empresa amb el compliment de la normativa que regeix cada sector, no dubtis a contactar amb nosaltres. Junts podrem crear un planning de neteja setmana, semestral o anual, per complir els alts estàndards que dictamina cada norma. La millor elecció en qualsevol cas és contractar els serveis de manteniment per a empreses de forma setmana, conjuntament amb neteges esporàdiques semestrals o anuals que acostumen a realitzar-se per part del personal especialitzat per cobrir necessitats més específiques (vidres a alçada, neteja de sistemes de ventilació, neteja de sostres i parets, neteja de neveres, entre d’altres).

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
Trustindex verifica que la fuente original de la reseña sea Google.
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari