Sol·licita pressupost ràpid per a la neteja de la teva façana

Hi ha diferents tècniques d’aplicació per a la correcta neteja de façanes a edificis. Una d’elles és la neteja amb hidronetejadora o aigua a pressió, la qual es pot aplicar en la gran majoria de façanes sense que suposi cap risc per als materials constructius. La neteja de façanes amb hidronetejadora és la més adequada en casos de desincrustació de brutícia, tot i que, hi ha diversos tractaments amb productes químics que poden aplicar-se en aquells casos com: creixement de vegetació, pintades, excrements d’aus, etc. El més important és que aquesta tasca sigui realitzada per una empresa especialitzada en neteja de façanes, amb professionals formats que apliquin cada tècnica segons els seus coneixements d’abrasitat de cada producte i material, així com la pressió que s’ha d’aplicar en cada cas per eliminar els residus.

Serveis relacionats amb la neteja de façanes

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Escales

Aparcaments

Limpieza de suelos en Barcelona

Terres

Limpieza del hogar en Barcelona

Hogar

Netegem la façana de la teva comunitat o habitatge a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

No dubtis a informar-te dels nostres serveis de neteja en façanes abans d’actuar. Sense compromís, estarem encantats d’ajudar-te. Envia’ns fotografies de la façana via Whatsapp o e-mail, per a una primera valoració del teu cas.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari