Sol·licita pressupost per a la teva neteja de fi d’obra

Si has comprat un habitatge d’obra nova o has realitzat alguna reforma en l’actual, és probable que en l’últim que pensis és a netejar abans de col·locar el mobiliari i les pertinences. Nosaltres et facilitem aquesta tasca perquè no t’hagis de preocupar de res. Comptem amb un equip de neteja de final d’obra altament qualificat i coordinat sempre pels nostres supervisors, per realitzar les seves tasques de forma eficient. Estan formats en la correcta aplicació i ús de cadascun dels productes específics que utilitzem per a cada superfície, així com l’ús de maquinària necessària per neteges especials i tècniques (hidronetejadora, aspiradors professionals, màquines de vapor, pertigues, eines per feina a alçada, maquinària d’elevació, etc.).

Serveis relacionats amb les neteges de final d´obres

Oficines

Limpieza de hoteles y alojamientos turísticos en Barcelona

A. turistics

Limpieza de comunidades en Barcelona

Comunitats

Industria

Limpieza del hogar en Barcelona

Llar

Neteja post-obra a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

Per començar qualsevol projecte de neteja de fi d’obra, cal primer analitzar les zones i valorar el temps estimat de neteja (prèvia visita a l’habitatge) per oferir als nostres clients un pressupost a mesura, segons les seves necessitats. És recomanable contactar amb nosaltres amb suficient antelació. Mínim amb uns 15 dies. D’aquesta forma podrem coordinar el personal de neteja i garantir la seva disponibilitat.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari