Demana pressupost per la neteja de vidres del teu habitatge o negoci

Mitjançant aquests es pot observar com és un negoci i, per això, que llueixin nets és primordial perquè el client s’emporti una primera impressió positiva de l’empresa des de l’exterior.Gaudir amb una empresa de neteja de vidres per un manteniment regular, és la solució per oblidar-te completament d’aquesta tasca i dedicar-te al teu negoci o a les teves tasques personals. Programem el teu servei de forma mensual, trimestral o cada sis mesos, depenent de les teves necessitats i som nosaltres els que ens posem en contacte amb tu segons la freqüència escollida, per acordar dia i hora exacte per a prestar el servei de neteja de vidres.Tant si ets particular com una empresa, podràs escollir la freqüència del servei de neteja de vidres a Barcelona. Tenim la solució perfecta per a tu, el teu habitatge i el teu negoci: Neteja de vidres completa de caràcter puntual o esporàdic, o bé manteniment regular. Demana’ns pressupost sense compromís.

Serveis relacionats amb la neteja de vidres

Façanes

Industria

Oficines

Limpieza de hoteles y alojamientos turísticos en Barcelona

A. turísticos

Limpieza del hogar en Barcelona

Llar

Empresa neteja vidres a Barcelona, Sant Sadurní d’Anoia i Alt Penedès

A Sparkling tenim operaris qualificats per oferir serveis de neteja de vidres a Barcelona, enfocats en locals comercials, empreses, domicilis particulars i comunitats de veïns.

Segons l’alçada de la finestra, l’accessibilitat, les condicions de neteja i les necessitats del client, emprarem la tècnica més adient en cada cas:

  • Tècnica manual: mitjançant mulladors i recollidor, amb braç telecòpic o extensible.
  • Tècnica en gran alçada amb ajuda d’elevador o camió grua o bé amb escala de fins a 15 metres, dotats d’arnesos de seguretat ancorats a punts fixos o argolles de subjecció.
  • Neteja de persianes amb màquina de vapor a 160º o manual amb productes específics.
  • Neteja de guies i marcs de finestres.
Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari