Empresa professional de construccions i reformes a Barcelona

Treballem tenint presents les tendències actuals del sector, projectant els millors materials relacionats qualitat-preu i aportant les millors solucions constructives per a cada cas particular. El nostre objectiu és donar-li al client la possibilitat de trobar el seu espai vital, aquell refugi i zona de confort, el caliu i la comoditat necessaris per sentir-se a gust sigui el seu habitatge o espai de feina. Per aconseguir-ho, treballem primerament partint d’un projecte definit, uns objectius clars i, sobretot, respectant les inquietuds, necessitats i gustos del client. Treballem conjuntament amb els diferents gremis del sector (fusters, pintors, lampistes, etc.) i els coordinem conjuntament amb els nostres treballadors en plantilla, seguint un planning molt concret per aconseguir el millor resultat en els acabats.

Interiorisme

Home staging

Edificis

Pisos

Cuines

Banys

 • Reformes integrals d’habitatges i locals comercials
 • Reformes parcials d’habitatges i locals comercials
 • Projectes d’interiorisme i decoració
 • Projectes de Home Staging
 • Rehabilitació de façanes
 • Impermeabilització
 • Aïllament d’habitatges
 • Instal·lacions (fontaneria i lampisteria)
 • Projectes de fusteria
 • Treballs de pintura
 • Fusteria interior i exterior de fusta i alumini
 • Reparacions generals d’edificis
 • Manteniment general d’edificis
 • Altres reparacions generals

El millor servei per la teva reforma a Barcelona, Sant Sadurni d´Anoia i Alt Penedés

A Sparkling gaudim d’una llarga trajectòria en projectes de construcció. Abans de néixer Sparkling com empresa de neteja professional i més tard com empresa de construcció i reformes, treballem a diferents projectes constructius als anys 80-2000, dirigint obres que ens van fer ser reconegudes a la nostra zona d’actuació. Realitzem tota classe de reformes a Barcelona, tant a habitatges particulars com a locals comercials, així com projectes d’interiorisme adaptats al pressupost de cada client. Gràcies a la nostra experiència en diferents gremis, comptem amb un equip cohesionat, que s’entén i es coordina de forma eficient per complir amb els timings marcats i els objectius establerts en cada acta de visita d’obra.

Mar Herrero
Mar Herrero
2023-02-24
Buena empresa
David Vilomara
David Vilomara
2023-02-16
Treballem amb ells de fa molt temps, son atents i adaptables, tant en temes particulars com en comunitats de propietaris. Ofereixen molt bon servei i son molt nets!
Luisa Maeso
Luisa Maeso
2022-08-17
Muy amables, responsables y eficaces
Pol
Pol
2022-05-14
Grandes profesionales!
Cristina Reina
Cristina Reina
2022-03-24
Servicio impecable y profesional. Buena atención y rapidez. Seriedad y celeridad, tanto para realizar presupuesto como para la ejecución del trabajo acordado. Cumplimiento de horarios y resultado inmejorable. Plenamente satisfecha.
Olga Martin
Olga Martin
2020-12-21
En pocas horas movilizaron recursos necesarios para una limpieza a fondo de persianas, aluminio y cristales de toda una casa a puertas de Navidad. Presupuesto rápido y servicio súper puntual y muy profesional. Muy recomendable !

Dissenyem projectes adaptats a la teva mida

El nostre equip de treball compta amb dècades d’experiència en construcció, interiorisme, reformes i neteges. Contacta amb nosaltres, tractarem el teu cas de manera particular, adaptant-nos a les teves necessitats i exigències.

Contacta amb nosaltres

Sol·licita assessorament i pressupost ràpid

Omple el següent formulari