Més temps (1h)

24,00 

Creus que necessites més temps del que específiquem als abonaments disponibles a la web? Afegeix l’abonament + TEMPS al teu cistell de compra. 1 Abonament + TEMPS = 1 hora de servei de neteja.

Comparteix aquest bo

Condicions de l’oferta

Els abonament ofertat a la nostra web són per hores de feina realitzats segons la nostra experiència en un determinat espai de certes dimensions i determinades exigencies (llegir recomanacions de cada abonament). Al no haver realitzat la visita presencial per part dels nostres professionals per valorar l’estat de l’habitatge i les seves necessitats, no podem garantir que l’abonament escollit sota el criteri de l’usuari sigui adequat per la completa realització de les tasques específiques en cada abonament. Si tens algun dubte, pots contactar-nos durant el procés de compra i t’aconsellarem sobre quina és la millor opció per tu.

L’usuari que exerceix la compra es compromet a enviar fotografies de l’estat que es troben les estances a netejar, mitjançant Whatsapp de l’empresa o mitjançant l’email, per verificar que les tasques s’ajusten a les hores contractades de l’abonament.

Si un cop analitzades les imatges, l’empresa detecta que es necessita més temps per poder completar les tasques, podrà sugerir a l’usuari la contractació d’hores complementaries a l’abonament adquirit, adquirint també l’Abonament + TEMPS

En cas de desacord de les condicions per alguna de les parts, l’importa de l’abonament serà retornat a l’usuari.

Si no tens massa idea del temps de neteja que necessites i desitges un pressupost personalitzat valorant sota el nostre criteri professional per un acabat òptim, recomanem concretar una cita per fer una visita presencial de valoració, per poder fer-te una oferta més adaptada.