Termes i condicions

 

CONDICIONS DELS BONS DE NETEJA

Els bons oferts a la nostra web són per hores de treball realitzades segons la nostra experiència en un determinat espai de certes dimensions i determinades exigències (llegir recomanacions de cada bo).

En no haver-se realitzat visita presencial per part dels nostres professionals per valorar l’estat de l’habitatge i les seves necessitats, no podem garantir que el bo escollit sota el criteri de l’usuari sigui adequat per a la completa realització de les tasques especificades a cada bo. Si tens algun dubte, ens pots contactar durant el procés de compra i t’aconsellarem sobre quina és la millor opció per a tu.

L’usuari que exerceix la compra es compromet a enviar fotografies de l’estat en què es troben les estades a netejar, a través del xat de Whatsapp de l’empresa oa través del correu electrònic, per verificar que els treballs s’ajusten a les hores contractades al bo .

Si un cop analitzades les imatges, l’empresa detecta que cal més temps per a la completa realització de les tasques, podrà suggerir a l’usuari la contractació d’hores complementàries al bo adquirit, adquirint també el BO + TEMPS.

En cas de desacord en les condicions per alguna de les parts, l’import del bo serà retornat a l’usuari.

Si no tens gaire idea del temps de neteja que necessites i desitges un pressupost personalitzat valorat sota el nostre criteri professional per a un acabat òptim, recomanem concertar cita per a una visita presencial de valoració, per poder fer-te una oferta més adaptada.

CONDICIONS DELS BONS D’INTERIORISME I REFORMES

Un cop triat el pack de disseny, us enviarem un formulari via email amb l’objectiu de conèixer l’espai i les seves dimensions, els vostres gustos i preferències i el pressupost que voleu destinar al mobiliari i decoració de la vostra estada.

Us demanarem un plànol a mà alçada o digitalitzat, amb mesuraments reals de l’estada que vulgueu millorar per poder realitzar els nostres plànols i adaptar el mobiliari a l’espai.

Realitzarem una primera videotrucada per acabar de concretar tota la documentació aportada, aclarir dubtes, concretar pressupost, etc. ia partir d´aquí començarem el projecte definitiu, el qual constarà d´una proposta de disseny amb possibles variacions, la qual podrà ser revisada dues vegades amb el nostre equip d´interiorisme.

T’enviarem tots els enllaços de compra al mobiliari perquè facis tu mateix/a la compra, encara que també tindràs la possibilitat de subcontractar amb nosaltres el servei de compra i muntatge de mobiliari.

Si desitges un projecte més personalitzat de tot el teu habitatge o d’altres estades, així com si necessites contractar el servei de reforma per modificar la distribució, posa’t en contacte amb el nostre equip i t’oferirem un projecte més adaptat a les teves necessitats.

TERMES I CONDICIONS PARTICULARS DE COMPRA ONLINE, PRESTACIÓ I ÚS DELS SERVEIS RELACIONATS AMB ELS BONS SPARKLING

1. En general, són aplicables les condicions de contractació generals de la web sparklingservices.es. A més i en concret a aquests serveis, són aplicables les condicions particulars següents.

2. Aquests bons, xecs i targetes regal (d’ara endavant “bons”) tenen un període de caducitat de SIS mesos des de la compra, llevat d’indicació en contra.

3. En no ser nominatius, el seu ús no està limitat a una adreça concreta, de manera que si la persona a qui li regala canvia de residència, pot continuar utilitzant el bons o targeta a la nova residència.

4. Queden registrats electrònicament en els nostres sistemes, de manera que no s’ha de preocupar si el bo o xec físic es perd, ja que el podem tornar a reenviar si ho necessita.

5. Poden ser convalidats pel pagament total o parcial duna neteja o servei comercialitzat en el moment que es vulgui consumir, però en una única data i ubicació o immoble. És a dir, l’import o les hores del bo o targeta es faran servir en una única ocasió, no es poden dividir en diversos dies o habitatges a netejar (o un altre servei). Si voleu ser utilitzat en diversos llocs, us suggerim comprar diversos bons per imports més reduïts.

6. Un cop emesos, no s’admeten devolucions ni substitucions per diners.

7. Sol·licitar els serveis del bo o targeta regal és senzill: es contacta amb el centre d’atenció telefònic de sparklingservices.es al +34 938 91 37 21, s’indica el número de val o targeta així com l’import, i es fixa la data per a la prestació del servei. Tingueu en compte, que com per a altres serveis comercialitzats a sparklingservices.es amb com més anticipació ens contacte, més fàcil serà que disposem de disponibilitat per al dia concret que us interessi que us prestem el servei.

8. Pel que fa a la prestació del servei en si de neteja o de qualsevol altre prestat per sparklingservices.es. són aplicables les condicions de prestació i ús concretes de cada servei que podeu trobar en aquesta mateixa web.

CONDICIONS GENERALS

Aquestes Condicions Generals regularan expressament les relacions sorgides entre SQUEAKY CLEAN, S.L., B66635178, Carrer Alacant, 17 08770 Sant Sadurní d’Anoia Barcelona (d’ara endavant “SQUEAKY CLEAN, S.L.”) i els tercers (d’ara endavant, “Client”) es donin d’alta com a usuaris i/o adquireixin productes a través de la botiga en línia del lloc web oficial de SQUEAKY CLEAN, S.L. (d’ara endavant Botiga).

OBLIGACIONS DE L’USUARI

El Client s’obliga, amb caràcter general, a utilitzar la botiga, a adquirir els productes ia utilitzar cadascun dels serveis de la botiga de forma diligent, de conformitat amb la llei, la moral, l’ordre públic i allò que es disposa en aquestes Condicions Generals, i haurà d’abstenir-se així mateix d’utilitzar-los en qualsevol forma que pugui impedir, danyar o deteriorar el funcionament normal i gaudi de la Botiga per part dels altres usuaris, o que pogués lesionar o causar danys als béns i drets de SQUEAKY CLEAN, S.L. , els seus proveïdors, Clients o en general de qualsevol tercer.

PRODUCTES

SQUEAKY CLEAN, S.L., es reserva el dret a decidir, a cada moment, els productes que s’ofereixin als clients a través de la Botiga. En particular, SQUEAKY CLEAN, S.L.., podrà en qualsevol moment addicionar nous productes als oferts o inclosos a la Botiga, entenent-se que llevat que es disposi una altra cosa, aquests nous productes es regiran pel que disposen aquestes Condicions Generals.

Així mateix, SQUEAKY CLEAN, S.L., es reserva el dret a deixar de prestar o facilitar l’accés i la utilització en qualsevol moment i sense avís previ de qualsevol de les diferents classes de productes que s’ofereixen a la Botiga.

PREUS

Els preus indicats a la botiga són a Euros i inclouen l’IVA. La botiga es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment, però els productes es facturaran segons les tarifes en vigor en el moment en què es registri la comanda sota reserva de disponibilitat en aquesta data. En el cas de les ofertes els preus només apliquen durant el període de vigència indicat de la mateixa o fins a esgotar les existències del producte oferit.

RESERVA DE PROPIETAT I RISCOS

SQUEAKY CLEAN, S.L.. conserva la propietat dels béns venuts fins al moment en què es faci el pagament efectiu de l’import principal i els suplements. L’impagament d’una de les parts pot provocar la reclamació dels béns.

DISPONIBILITAT

El client convé i accepta a aquest moment que SQUEAKY CLEAN, S.L. acceptarà la comanda en funció dels seus estocs disponibles.

En cas que un producte no estigui disponible després de confirmar la comanda i després del tancament de la venda corresponent, SQUEAKY CLEAN, S.L., informarà el client per correu electrònic o per telèfon del lliurament parcial de la seva comanda o de la seva anul·lació. En aquest cas, SQUEAKY CLEAN, S.L., proposarà al client el reemborsament de les quantitats ja abonades en forma de val de compra, o bé mitjançant transferència bancària o xec.

PROCEDIMENT I FORMA DE PAGAMENT DELS PRODUCTES

Per fer el pagament total dels articles del present contracte, el client podrà optar per algunes de les següents formes de pagament:

Pagament mitjançant targeta: El client pot triar el pagament mitjançant targeta de crèdit, fent l’operació en el moment de fer la comanda. El pagament en línia mitjançant targeta de crèdit es fa a través del sistema de seguretat (de la plataforma segura del Banc La Caixa) que permet el xifratge de les dades bancàries del client durant la transmissió per la xarxa.

La nova normativa europea estableix que, des de l’01 de gener de 2021, els pagaments en línia requeriran una doble verificació. Aquesta verificació pot tenir diferents noms: Mastercard Identity Check, Visa Secure, o en el cas de banques com ING us demanaran accedir a l’app del banc i confirmar el pagament amb la vostra clau de seguretat.

Això significa que, un cop facis el pagament, rebràs un SMS o notificació al teu mòbil perquè verifiquis que la compra és real i correcta, per la qual cosa et recomanem que, sempre que facis una compra a la nostra web, tinguis el teu mòbil a prop, ja que en cas de no poder verificar la compra, automàticament serà cancel·lada.

Per seguir pagant les compres amb la targeta de forma ràpida i còmoda, et recomanem que consultis amb el teu banc o entitat financera si necessites activar-la i conèixer més detalls sobre el sistema de Doble verificació de la teva entitat.

LLIURAMENT

Per raons de logística interna, el lliurament dels productes venuts es farà de manera exclusivament digital mitjançant correu electrònic (bons de neteja).

DEVOLUCIONS

El client haurà de comunicar el dret de desistiment emplenant el formulari “Devolucions” que es troba a l’apartat “El meu compte”. Es contestarà amb un rebut donant instruccions precises sobre el procés a seguir. És fonamental guardar aquest rebut com a comprovant.

Posteriorment SQUEAKY CLEAN, S.L. es posarà en contacte amb el client per indicar-li els passos que cal seguir per a la seva devolució. L’usuari haurà de tornar el producte en el termini màxim de set dies des que LSQUEAKY CLEAN, S.L. us indiqueu la forma de devolució.

No s’acceptaran devolucions fora del termini esmentat anteriorment.

SERVEI D’ATENCIÓ AL CLIENT

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels vostres drets, el client podrà enviar un correu electrònic al compte que apareix a la vostra comanda, amb còpia al compte info@sparklingservices.es. També podeu contactar amb nosaltres per WhatsApp.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El client reconeix que tots els elements de la Botiga i de cadascun dels productes, la informació i els materials continguts en aquests, les marques, l’estructura, la selecció, l’ordenació i la presentació dels seus continguts, i els programes d’ordinador utilitzats en relació amb ells, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial de la pròpia SQUEAKY CLEAN, S.L.

Tret que fos autoritzat per SQUEAKY CLEAN, S.L., o si escau pels tercers titulars dels drets corresponents, o llevat que això resulti legalment permès, el client no podrà reproduir, transformar, modificar, desassemblar, realitzar enginyeria inversa, distribuir, llogar , prestar, posar a disposició, o permetre l’accés al públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública de cap dels elements referits al paràgraf anterior. El client haurà d’utilitzar els materials, elements i informació a què accedeixi a través de la utilització de la Botiga únicament per a les seves pròpies necessitats, obligant-se a no realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels materials, elements i informació obtinguts a través de els mateixos.

El client haurà d’abstenir-se d’eludir o manipular qualsevol dispositiu tècnic establert per SQUEAKY CLEAN, S.L. o per tercers a la Botiga.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei 15/99 LOPD, us informem que les vostres dades personals i altra informació facilitada mitjançant el formulari d’inscripció, així com la procedent de les transaccions realitzades, serà inclosa i conservada en un fitxer per al seu tractament, propietat de SQUEAKY CLEAN , S.L., mentre no se sol·licite la cancel·lació. El tractament es destinarà al desenvolupament i l’execució de la venda, l’atenció personalitzada dels productes i serveis que adquireixi i la millora d’aquesta atenció, així com a la promoció de productes i serveis propis i de terceres empreses vinculades a SQUEAKY CLEAN, S.L.

Així mateix, se us informa que les vostres dades seran posades a disposició d’altres empreses per a les finalitats indicades. SQUEAKY CLEAN, S.L., i les seves botigues franquiciades tractaran aquestes dades amb la màxima confidencialitat sent els destinataris únics i exclusius dels mateixos, i no efectuant cessions o comunicacions a tercers al marge de les assenyalades per la normativa vigent.

El client autoritza expressament a SQUEAKY CLEAN, S.L., la remissió, fins i tot a través de mitjans electrònics, per part de SQUEAKY CLEAN, S.L. i de les entitats esmentades, de comunicacions comercials i ofertes i concursos promocionals.

El client podrà exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació adreçant-se a SQUEAKY CLEAN, S.L., o mitjançant correu electrònic dirigit a info@sparklingservices.es, adjuntant-ne còpia del N.I.F. o document identificatiu substitutori.

COOKIES

SQUEAKY CLEAN, S.L, utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els seus serveis, facilitar la navegació, mantenir la seguretat, verificar la identitat del client, facilitar l’accés a les preferències personals i seguir el seu ús de la Botiga. Les cookies són arxius instal·lats al disc dur de l’ordinador o bé a la memòria del navegador a la carpeta preconfigurada pel sistema operatiu de l’ordinador del client per identificar-lo.

Si el client no desitja que s’instal·li en el disc dur una galeta, haureu de configurar el vostre programa de navegació per Internet per no rebre-les. Igualment, el client podrà destruir les galetes lliurement. En cas que el client decideixi desactivar les galetes, la qualitat i rapidesa del servei poden disminuir i, fins i tot, perdrà l’accés a alguns dels serveis oferts a la Botiga.