Disseny de la sala d’estar-menjador

365,00 

Projecte de disseny i distribució del mobiliari de la teva sala d’estar-menjador.

Inclou:

  • Plànol de distribució del mobiliari.
  • Moodboard amb totes les peçes i paleta de colors triats.
  • 1-2 revisions (preferiblement reunions per videotrucada).
  • Enllaços directes de compra al mobiliari i decoració.

Comparteix aquest bo

Condicions de l’oferta

Un cop triat el pack de disseny, t’enviarem un formulari via email amb l’objectiu de coneixer l’espai i les seves dimensions, els teus gustos i preferencies i el pressupost que desitges destinar al mobiliari i decoració de la teva estança.

Et demanarem un plano a mà alçada o digitalitza’t, amb medicions reals de l’estancia que vulguis millorar per poder realitzar els nostres plànols i adaptar el mobiliari de l’espai.

Realitzarem una primera videotrucada per acabar de concretar tota la documentació aportada, aclarar dubtes, concretar pressupost, etc. i a partir d’aqui començarem el projecte definitiu, el qual constarà d’una proposta de disseny amb possibles variacions, la qual podrà ser revisada dues vegades amb el nostre equip d’interiorisme.

T’enviarem tots els enllaços de compra del mobiliari perquè facis tu mateixa la compra, així com si necessites contractar el servei de reforma per modificar la distribució, posa’t en contacte amb el nostre equip i t’oferim un projecte més adaptat a les teves necessitars.

Si vols un projecte més personalitzat per tot l’habitage o altres estançes, aixi com si necessites contractar el servei de reforma per modificar la distribució, posa’t en contacte amb el nostre equip i t’oferirem un projecte més adaptat a les teves necessitats.

Lleig tots els termes i condicions complets aquí.

Ofertes relacionades